Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert m/ irske folketoner i Sct. Olai Kirke

MAJ
15

Koncert m/ irske folketoner i Sct. Olai Kirke


Dato Mandag d. 15. maj 2023, kl. 19:00
Sted Sct. Olai Kirke, Nørrebro 3, 9800 Hjørring
Medvirkende
Shannon
Pris
Entré kr. 75,00
Koncert m/ irske folketoner i Sct. Olai Kirke

3 veteraner danner nyt folk-band - De kan ikke lade være!!

De har været med i så mange år, at ingen ville fortænke dem i at gå på en slags pension. De har også prøvet at vænne sig til tanken om, at lægge instrumenterne på hylden - på samme måde som veltjente fodboldspillere gør det med deres støvler…. Men det går bare ikke! De skal ud at spille ...

Derfor tager tre garvede musikere konsekvensen og danner deres eget lille hyggeband “Shannon”, som byder sig til med alt det bedste fra den stolte irske musiktradition, blandet med sange fra De gyldne Løvers og Fisker Thomas' repertoire.

Jens Ole Jensen, guitar og sang, har en fortid i Schwåmpis Venner og Kræn West. Peter Sørensen, harmonika og sang, har også været med i Kræn West, og før da spillet med Fisker Thomas og Fyns Harmoniforvirring. Og Kalle Jørgensen, sang og bas, er kendt fra De gyldne Løver samt fra forskellige traditionelle jazzbands.

Vi regner ikke med, at Shannon skal stå på de helt store scener. Vores repertoire egner sig bedst til mere ydmyge og mindre spillesteder eller pubs, hvor man sætter pris på irsk musik og mørkt øl, siger Jens Ole Jensen - med en tilføjelse om, at bandet næppe vil tiltrække sig flokke af autografjagtende og skrigende teenage-piger ... Dér har vi været, tilføjer han.

På spørgsmålet om, hvorfor i alverden de vil blive ved, efter at have slidt så meget landevejsasfalt i så mange år, svarer Kalle Jørgensen med et modspørgsmål: 

Hvad er alternativet?

Den musik, som Shannon tilbyder, er lige så irsk som den flod, trioen har taget navn efter - og det er ikke tilfældigt, understreger Jens Ole Jensen.

Den irske musiktradition spænder meget vidt. Lige fra de smukke ballader, over de muntre pubsange til de alvorlige budskaber og den dybe poesi i de sange, der er hentet fra landets historie, siger Jens Ole Jensen, som vedkender sig inspirationen fra The Dubliners og Clancy Brothers.

Det vi holder af ved den irske tradition er, at alle følelser får frit spil, og at man virkelig mærker kærligheden til musikken og dens mange udtryksformer, tilføjer Jens Ole Jensen.