Dato Mandag d. 19. september 2022, kl. 14:30

Mandagsmøde i Hjørring Sognegård

Arr.: Sct. Catharinæ Menighedsråd

Hjørring Krisecenter

Tine, Hjørring Krisecenter kommer og fortæller om krisecentrets arbejde.
Tine er socialrådgiver og kontaktperson på krisecentret. Tine har været ansat på krisecentret siden 2012 og har en stor erfaring i arbejdet med voldsramte kvinder og deres børn. Tine blev uddannet som socialrådgiver i 1992 – og har før ansættelsen på krisecentret arbejdet som socialrådgiver i både forvaltningsregi og i privat regi.

Hjørring Krisecenter fortæller videre, at de ikke er erfarne foredragsholdere men af og til tager ud i små forsamlinger og fortæller om deres arbejde. De har ikke overhead eller andet præsentationsmateriale med – men kommer så at sige blot ”med sig selv”.

Sct. Catharinæ Kirke har jævnligt fordelt over året indsamlinger til Hjørring Krisecenter, for at støtte deres frivillige arbejde med at forsøde tilværelsen for beboerne.